Feiten over voeding & (borst)kanker - B - Janine Bruinooge

Feiten over voeding & (borst)kanker – B – BVN

Artikel Feiten over voeding & (borst)kanker - tijdschrift B - Janine BruinoogeVoor B, het tijdschrift van Borstkankervereniging Nederland (BVN) schreef ik het artikel ‘7 feiten over voeding en (borst)kanker. Goed eten en drinken is belangrijk
als je onder behandeling bent (geweest) voor borstkanker. Voeding kan je behandeling en herstel ondersteunen, maar ook verstoren. Als je weet wat de juiste voeding voor jou is, kun je onbedoelde en ongewenste gevolgen voorkomen. Maar wat is dan juist?


In het artikel licht ik zeven feiten over voeding en (borst)kanker nader toe. Het artikel kwam tot stand met medewerking van het team van voedingenkankerinfo.nl en is een vervolg op de B-bewust checklist Voeding en Beweging, die ik in juni 2014 voor BVN ontwikkelde.

Lees het artikel >>

……
Wist je dat…?
Het magazine van Borstkankervereniging Nederland (BVN) – blad B – is uitgeroepen tot het beste patiëntenblad 2014. “B is een goed opgezet, journalistiek blad. Het blad heeft een aantrekkelijke mix van journalistieke genres. Het blad raakt de lezer en biedt tegelijk degelijke achtergrondinformatie”, aldus het juryrapport.

Over Janine

Al 10+ jaar is schrijven mijn beroep. Verhalen voor op papier en online. Mijn schrijfstijl is enthousiast en duidelijk. Mijn teksten zijn op lengte en betrouwbaar. Mijn passie is (h)eerlijk eten en koken: JAMMIE!   Dit is mijn verhaal. Hoe luidt dat van jou? Vertel me jouw verhaal en ik help je het vertellen. Leuk!

29. september 2014 door Janine
Categorie: | Tags: |

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.