Webredactie & projectleiding - lancelots.nl - Janine Bruinooge

Webredactie & projectleiding Lancelots.nl

Banner lancelots.nlWie als freelancer aan de slag wil en daarover online informatie zoekt, komt al snel op Lancelots.nl terecht. Lancelots.nl is een informatieve website met trainingen, interviews en allerlei praktische artikelen geschreven voor en door freelancers. Ik ben een van die freelancers. Op Lancelots.nl vind je onder andere artikelen van mijn hand over huisstijl, merkregistratie en het schrijven van offertes.

Benieuwd naar mijn artikelen? Bekijk het overzicht >>

Behalve als webredacteur, ben ik ook enkele maanden (van eind mei t/m eind augustus 2006 ) als projectleider werkzaam geweest. Ik was verantwoordelijk voor het aansturen van de webredactie – zo’n 15 freelance schrijvers en deskundigen -, het maken van de begroting, redactionele planning en het bewaken van de kwaliteit van de artikelen. Ook erg leuk en interessant om als freelancer te mogen doen.

Over Janine

Al 10+ jaar is schrijven mijn beroep. Verhalen voor op papier en online. Mijn schrijfstijl is enthousiast en duidelijk. Mijn teksten zijn op lengte en betrouwbaar. Mijn passie is (h)eerlijk eten en koken: JAMMIE!   Dit is mijn verhaal. Hoe luidt dat van jou? Vertel me jouw verhaal en ik help je het vertellen. Leuk!

30. januari 2012 door Janine
Categorie: | Tags: , , , |

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.