Seizoensrecepten kookboek De Groene Garde

Janine Bruinooge schreef 5 seizoensrecepten (JAMMIE) voor het (h)eerlijke kookboek De Groene Garde.(H)eerlijk eten: dat willen we allemaal wel, maar hoe doe je dat? Het kookboek De Groene Garde biedt een helpende hand door je de weg te wijzen in goed voedselland.

Een 240 pagina’s tellend (h)eerlijk kookboek met:

+ achtergrondverhalen over duurzaamheid;
+ interviews met pioniers van (h)eerlijk eten;
+ praktische tips voor het kopen, bereiden en bewaren van seizoens- en streekgebonden eten, biologische voeding en fairtrade producten;
+ en 100 seizoensrecepten waarvan er 5 (JAMMIE! ) van mijn hand zijn.

JAMMIE in Joie de Vivre & Flair

Janine Bruinooge schreef 5 seizoensrecepten (JAMMIE) voor het (h)eerlijke kookboek De Groene Garde, waaronder een recept voor een broodpudding met appels en noten en worteljam.Na het verschijnen van De Groene Garde (maart 2012) hebben verschillende tijdschriften mijn recepten ook gepubliceerd.

Joie de Vivre selecteerde mijn pasta met lavendelcamembert voor hun zomereditie.

Flair plaatste mijn recept voor een rabarbercompote met kokosschuim en een appelnotenbroodpudding met worteljam.

Kookboek v/h jaar 2012

In januari 2013 werd De Groene Garde uitgeroepen tot het meest duurzame kookboek van het jaar 2012.

De Groene Garde bestellen

Ook zin gekregen in dat (h)eerlijke leesvoer?
Bestel De Groene Garde >>

09 maart 2012
Categorie: Portfolio | Tags: |

Over Janine

Al 10+ jaar is schrijven mijn beroep. Verhalen voor op papier en online. Mijn schrijfstijl is enthousiast en duidelijk. Mijn teksten zijn op lengte en betrouwbaar. Mijn passie is (h)eerlijk eten en koken: JAMMIE!   Dit is mijn verhaal. Hoe luidt dat van jou? Vertel me jouw verhaal en ik help je het vertellen. Leuk!

Plaats je reactie

* Verplicht. Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.