Achtergrondverhalen, interviews, recensies – VARA Gids

Gezeurgezin - VARA gids Achtergrondverhalen, interviews, recensies: voor de VARA Gids schreef ik veel en graag. Documentaires was een geliefd onderwerp.

Enkele voorbeelden:

Gezeurgezin, Docustrijd Ruijmgaart & Co

Achtergrondverhaal, coverartikel
Één familie, twee productieteams en drie documentaires: in de hoop op gerechtigheid (en geld) liet de familie Ruijmgaart-Tokkie hun bestaan meerdere malen vastleggen. Een omroepenoorlogje was het resultaat.
Lees het achtergrondverhaal >>

 

Klinkt als een Klokhuis

Interview
Genoemd als het programma dat zeker niet mag verdwijnen mocht de NPS worden opgeheven, is Het Klokhuis al decennialang perfecte kindertelevisie. Waarom? Piet Geelhoed, die onlangs na pakweg 2500 afleveringen afscheid nam als eindredacteur, legt uit.
Lees het interview >>

Date met routeplanner
Beginnen als argeloze wandelaar…en eindigen als achterdochtig stadsmens

Recensie
Screened is een spannende ‘gedramatiseerde geluidswandeling voor twee personen’ door Amsterdam van Bert Kommerij, meester van het hoorspel.
Lees de recensie >>

Over Janine

Al 10+ jaar is schrijven mijn beroep. Verhalen voor op papier en online. Mijn schrijfstijl is enthousiast en duidelijk. Mijn teksten zijn op lengte en betrouwbaar. Mijn passie is (h)eerlijk eten en koken: JAMMIE!   Dit is mijn verhaal. Hoe luidt dat van jou? Vertel me jouw verhaal en ik help je het vertellen. Leuk!

26. januari 2012 door Janine
Categorie: | Tags: |

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.