Ontwikkeling en bouw www.zuilenenvecht.nl

De Stichting Zuilen en Vecht had behoefte aan een nieuwe online identiteit: een enthousiasmerende website die alle activiteiten van de stichting overzichtelijk weergeeft. De realisatie van de nieuwe website heb ik van het begin (inventarisatie wensen) tot het einde (oplevering) begeleid. Ik was verantwoordelijk voor het projectplan, projectbegeleiding, grafisch ontwerp en het maken en plaatsen van content (tekst & beeld). De technische realisatie van zuilenenvecht.nl was in handen van Carlien Laarman.

Janine Bruinooge ontwikkelde een nieuwe website voor de Stichting Zuilen en Vecht: www.zuilenenvecht.nlIn juni 2012 ging de nieuwe website van de Stichting Zuilen en Vecht live. Sindsdien hebben verschillende blogberichten de krant gehaald. De aankoop van een nieuwe perenboom, de aanleg van de kruidentuin, de 6de tuinweekenddag en het herstel van de siertuin: allemaal berichten die na vermelding op de website vervolgens het AD/UN haalden. Leuk!

Bekijk de website >>

Over Janine

Al 10+ jaar is schrijven mijn beroep. Verhalen voor op papier en online. Mijn schrijfstijl is enthousiast en duidelijk. Mijn teksten zijn op lengte en betrouwbaar. Mijn passie is (h)eerlijk eten en koken: JAMMIE!   Dit is mijn verhaal. Hoe luidt dat van jou? Vertel me jouw verhaal en ik help je het vertellen. Leuk!

01. juni 2012 door Janine
Categorie: | Tags: , , |

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.