Late gevolgen na borstkanker – BVN

Dossier Late gevolgen na borstkanker – BVN

Late gevolgen na borstkanker – BVNMeer mensen overleven borstkanker en leven daarna lang(er) door. Hierdoor ontdekken we steeds meer over de mogelijke gevolgen die de behandeling tegen borstkanker op lange termijn kan hebben. Soms kunnen klachten tijdens de behandeling ontstaan. Soms treden ze pas jaren na afloop van de behandeling op. Deze klachten noemen we late gevolgen.

  • Wat zijn late gevolgen precies?
  • Wie krijgt wanneer last van klachten?
  • Wat kun je doen om klachten te voorkomen?
  • Hoe worden late gevolgen behandeld?

Voor Borstkankervereniging Nederland (BVN) beantwoordde ik deze en andere vragen over late gevolgen. Ik schreef zes inhoudelijke artikelen met uitgebreide informatie over deze specifieke klachten. De artikelen vormen een online dossier dat in de loop van dit jaar wordt uitgebreid. De artikelen kwamen tot stand met medewerking van BVN, diverse ervaringsdeskundigen en medisch specialisten.

Nieuwsgierig?
Lees het dossier >>

Over Janine

Al 10+ jaar is schrijven mijn beroep. Verhalen voor op papier en online. Mijn schrijfstijl is enthousiast en duidelijk. Mijn teksten zijn op lengte en betrouwbaar. Mijn passie is (h)eerlijk eten en koken: JAMMIE!   Dit is mijn verhaal. Hoe luidt dat van jou? Vertel me jouw verhaal en ik help je het vertellen. Leuk!

09. januari 2015 door Janine
Categorie: | Tags: , |

Laat een reactie achter

Verplichte velden zijn gemarkeerd *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.